ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ιδρύθηκε «Εκπολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μαυρόπουλου» Διρφύων Μεσσαπίων

Με την απόφαση 597/2010 του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, ιδρύθηκε ο Εκπολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μαυρόπουλου. Με την ίδρυση του συλλόγου αρχίζει να εκπληρώνεται μια χρόνια ανάγκη των κατοίκων του χωριού να αναπτυχθεί μια κοινωνική, πολιτιστική, αθλητική δραστηριότητα που θα συσπειρώσει τους νέους –και όχι μόνο- του χωριού και θα συμβάλει στην άνοδο του πολιτιστικού και πνευματικού επιπέδου ζωής.
Το Σχολείο του Μαυρόπουλου, όπως είναι σήμερα.
Ένας από τους κύριους στόχους του νεοσύστατου συλλόγου είναι η αναβίωση του σχολείου ως χώρος εκπαιδευτικός και ψυχαγωγικός για νέους και παιδιά.
Το σχολείο έχει να λειτουργήσει εδώ και 18 χρόνια περίπου είναι 60 τ.μ. και διαθέτει αύλειο χώρο ένα περίπου στρέμμα και αν μείνει χωρίς φροντίδα, κινδυνεύει να καταρρεύσει.

«Δεν αντέχαμε να το βλέπουμε σε τέτοια χάλια. Η ευαισθησία και η αγάπη μας, μας οδήγησαν στην ίδρυση του συλλόγου, με πρώτο μέλημά μας να γίνει (το σχολείο) ένα πολιτιστικό-πνευματικό κέντρο στο χωριό μας όπως του αρμόζει»

«Ευελπιστούμε ο σύλλογός μας να γίνει το σημείο αναφοράς όλων των κατοίκων για κάθε πολιτιστική και κοινωνική εκδήλωση. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε και να προβάλουμε κάθε τι αξιόλογο του χωριού μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ντούρμας Χαράλαμπος Πρόεδρος
Μπασινάς Γεώργιος Αντιπρόεδρος
Κουβρούκης Δημήτριος Γραμματέας
Λιάσκος Ιωάννης Β΄ Γραμματέας
Κικίδης Γεώργιος Ταμίας
Λιάσκου Ευαγγελία Μέλος
Μπασινά-Κοκάλα Ελένη Μέλος




Ο Γραμματέας Κουβρούκης Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος Μπασινάς Γιώργος, το Μέλος Μπασινά-Κοκάλα Ελένη, ο Πρόεδρος Ντούρμας Χαράλαμπος, το Μέλος Λιάσκου Ευαγγελία και ο Β΄ Γραμματέας Λιάσκος Ιωάννης

Ο Ταμίας του Συλλόγου Γιώργος Κικίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια: