ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

Ρεύμα μέσω Χιλιαδούς

Εναλλακτική ηλεκτροδότηση δυο χωριών, μέσω άλλης διαδρομής, ζητά από τη ΔΕΗ ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κούτουρλα Μετοχίου.
Συγκεκριμένα με επιστολή του στη ΔΕΗ, αιτείται να γίνει η ηλεκτροδότηση των χωριών Κούτουρλα και Μετόχι από το δίκτυο της Χιλιαδούς. Όπως επισημαίνει, η ηλεκτροδότηση που γίνεται τώρα από το δίκτυο των Στροπώνων παρουσιάζει πολλά προβλήματα, κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες.
Η επιστολή του συλλόγου αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής: «Γνωρίζετε ότι η ηλεκτροδότηση του Κούτουρλα και του Μετοχίου, γίνεται από τους Στρόπωνες, μέσω του εναερίου δικτύου σας μέσης τάσης της περιοχής, μήκους 10 χλμ. περίπου.
Η σύνδεση αυτή παρουσιάζει πολλά προβλήματα και κυρίως τους χειμερινούς μήνες, που λόγω της ανώμαλης μορφολογίας εδάφους της περιοχής (χαράδρες, απότομες πλαγιές, μεγάλες αποστάσεις στύλων κ.λ.π.), παρουσιάζονται συχνές βλάβες και δυσκολεύονται τα συνεργεία σας για την έγκαιρη αποκατάσταση διακοπών του δικτύου. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά με την καθυστέρηση αποκατάστασης βλαβών, για πολλές ημέρες η περιοχή μας δεν έχει φως και θέρμανση.
Πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει πρόταση να ηλεκτροδοτηθεί η περιοχή μας από το δίκτυο της Χιλιαδούς, η οποία βρίσκεται σε οδική απόσταση 6 χλμ. από τον Κουτουρλα. Η σύνδεση αυτή θα παρουσιάζει λιγότερα προβλήματα, λόγω της καλύτερης μορφολογίας του εδάφους και των ηπιότερων καιρικών συνθηκών.
Επίσης έχουμε πληροφορηθεί ότι ήδη έχει ενισχυθεί το δίκτυο Στροπώνων - Λάμαρης.
Ύστερα από αυτά παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση στο πρόβλημα μας, που χρόνια μας ταλαιπωρεί, με τις μεγάλες διακοπές ηλεκτροδότησης και να δρομολογήσετε την προαναφερθείσα σύνδεση μέσω Χιλιαδούς."

Δεν υπάρχουν σχόλια: