Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, του εκμοντερνισμού, της ύλης και της εργασιακής εξειδίκευσης . Η νέα τάξη πραγμάτων απειλεί τις παλιές συνήθειες καθώς και πολλά στοιχεία του παρελθόντος. Αν και σώζονται κράματα από τον παλιό τρόπο ζωής, υπάρχουν στοιχεία που αφανίστηκαν με το πέρασμα του χρόνου και την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Η τυποποίηση έγινε πια απαραίτητη σε βάρος της αυθεντικότητας. Εμείς θα αναφερθούμε σε παλιά επαγγέλματα και ασχολίες στην παραδοσιακή τους μορφή. Οι ανάγκες των ανθρώπων της εποχής εκείνης δημιούργησαν μια σειρά από επαγγέλματα τα οποία αντικαταστάθηκαν από άλλα που καλύπτουν τις καινούριες ανάγκες του ανθρώπου
. Οι αγροτικές δουλειές δεν βασίζονται πια τόσο σε χειρονακτική εργασία, όσο στην αυτόματη βοήθεια του τροχοφόρου οχήματος. Με τον ίδιο τρόπο, ακόμα κι η κτηνοτροφία αλλάζει μορφή. Όμως αυτά που οι άνθρωποι βρίσκουν πλέον στα ράφια των πολυκαταστημάτων, τα παρήγαγαν κάποτε με κόπο οι ίδιοι για δική τους κατανάλωση. Ειδικά στην ορεινή περιοχή μας, λόγω της απομόνωσης και της στέρησης ορισμένων προϊόντων, ανάγκαζαν τους κατοίκους να επιδιώκουν την αυτάρκεια. Οι οικογένειες τρέφονταν μόνο με ότι παρήγαγαν μόνοι τους , φορούσαν ότι έφτιαχναν και ότι τους έλειπε το κάλυπταν μέσω των ανταλλαγών. Το χρήμα ήταν δυσεύρετο κι ο αγώνας για επιβίωση καθημερινός. Στα χωριά μας όλοι ήταν γεωργοί. Ακόμα και αυτοί που ασχολούνταν με την νομαδική κτηνοτροφία φρόντιζαν, έστω και σε μικρό βαθμό – να καλλιεργήσουν κάτι έστω και όψιμα. Καταρχήν, όλοι φρόντιζαν να έχουν το ψωμί της χρονιάς, λίγα ρεβίθια, φάβα, κριθάρι και καλαμπόκι. Ένα μικρό περιβόλι ήταν απαραίτητο, πράγμα που έκανε πολύ σημαντικό το νερό. Συχνή ήταν επίσης κι η καλλιέργεια λίγων δέντρων: συκιές, καρυδιές, λίγες ελιές κι ένα μικρό αμπέλι ίσα ίσα για το κρασί της χρονιάς. Παρόλα αυτά, τα δένδρα ήταν πολύ λίγα μιας και συνήθιζαν να χρησιμοποιούν και την πιο μικρή σπιθαμή γης για τα δημητριακά. Ακόμα και σε δύσβατες πλαγιές που δεν μπορούσαν να ανεβούν ούτε τα ζώα, ο κόσμος καλλιεργούσε με την τσάπα ρεβίθια ή φάβα για να μην πάει ούτε μια σπιθαμή γης ανεκμετάλλευτη. Όλα τα νοικοκυριά είχαν τα ζώα τους , για να κάνουν τις δουλειές τους αλλά και να έχουν κάποιες φορές τον χρόνο κρέας ,γάλα, τυρί ,αυγά ακόμα και το μαλλί για τα ρούχα τους ή δέρμα γουρουνιού για τα παπούτσια τους. Δεν άφηναν τίποτα να πάει χαμένο. Εκτός από αυτά, που ήταν και οι βασικές ασχολίες στα χωριά της Δίρφης, πολλοί είχαν και μια δεύτερη ασχολία, μια άλλη τέχνη για να τους βοηθάει στην βελτίωση της ζωής τους. Όπως προαναφέρθηκε, ελάχιστοι ήταν αυτοί που δεν ήταν γεωργοί στα χωριά μας. Για τον λόγο αυτό οι περισσότερες ασχολίες που ακολουθούν θα έπρεπε μάλλον να αναφερθούν σαν πάρεργα παρά σαν επαγγέλματα. Σε κάποια από αυτά θα ταίριαζε περισσότερο ο χαρακτηρισμός «μικροαπασχόληση». Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι οι περισσότεροι δήλωναν πολυτεχνίτες εν’ όψη των αναγκών που απαιτούσαν αυτονομία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Γιάννης Ηλίας από τις Γίδες ο οποίος ήταν μυλωνάς, οικοδόμος, καρεκλάς και εικονογράφος. Τα ονόματα που αναφέρονται στα πάρεργα που ακολουθούν είναι στις περισσότερες περιπτώσεις οι τελευταίοι που ασχολήθηκαν με το αντικείμενο τους.
http://www.evia-history.gr/eviac/
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ
Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011
Έφυγε από κοντά μας ο Αθανάσιος Θάνος. (Κατσαπλιάς)
Στις12-11-2010 απεβίωσε ο Αθανάσιος Θάνος σε ηλικία 87 ετών και η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στην Άνω Στενή.
Ήταν γιος του Θάνου Θωμά από τα Καμπιά και της Μαρίας Καρλατήρα από το Μίστρο.
Γεννήθηκε το 1923 στα Καμπιά και το 1958 παντρεύτηκε με την Αικατερίνη Ζέρβα από τη Στενή. Ένα χρόνο περίπου μετά το γάμο του εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Στενή.
Απέκτησε επτά παιδιά. Το Νίκο, το Θωμά, το Λάμπρο. τη Μαρία, την Ευαγγελία, το Γιώργο και τη Σταμάτω.
Ο Θωμάς είναι παντρεμένος με την Γεωργία Ανδριόλα και έχει δύο παιδιά, το Θανάση και την Κατερίνα.
Ο Λάμπρος είναι παντρεμένος με την Αθανασία Μπλατσιώτη και έχει δύο παιδιά, το Σταύρο και την Κατερίνα.
Η Μαρία είναι παντρεμένη με την Χαράλαμπο Παύλου και έχει δύο παιδιά. την Αικατερίνη και την Ευαγγελία.
Η Ευαγγελία είναι παντρεμένη με τον Φιλοκλή Σταματίου και έχει τρία παιδιά, το Γιάννη, το Σταύρο και το Θανάση.
Από την εγγονή του Αικατερίνη (κόρη της Μαρίας) απέκτησε και δύο δισέγγονα, την Ιωάννα και το Σπύρο
Είχε λοιπόν την ευτυχία ο Θανάσης Θάνος να αποκτήσει μέχρι τη μέρα της μετάβασής του εις τον Κύριον, επτά παιδιά, εννέα εγγόνια και δύο δισέγγονα
Εργάστηκε και κουράστηκε πολύ στη ζωή του για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της και να μεγαλώσει και αποκαταστήσει τα παιδιά του
Ανάλογα με την εποχή εργάστηκε σαν αγρότης, ρετσινάς και οικοδόμος.
Υπήρξε άνθρωπος κοινωνικός, αγαπητός από τους συντοπίτες του, και άριστος οικογενειάρχης.
Ιδεολογικά ανήκε στο ΚΚΕ. στο οποίο ήταν μέλος μέχρι την ημέρα του θανάτου του.
Στα νεανικά του χρόνια είχε ενταχθεί στο στρατό του Ε.Λ.Α.Σ και στη συνέχεια στο Δημοκρατικό Στρατό.
Αρκετά χρόνια πέρασε στη φυλακή σαν πολιτικός κρατούμενος και εξόριστος στη Μακρόνησο.
Η ιστορία του αλλά και η μέχρι τώρα συμπεριφορά και δράση του στους κόλπους του κόμματος τον είχε καταστήσει αγαπητό, σεβαστό και δημοφιλή στο χώρο του ΚΚΕ., γι αυτό πλήθος συντρόφων του προσήλθαν να πουν το τελευταίο αντίο στο σύντροφό τους.
Τον επικήδειο εκφώνησε το στέλεχος του ΚΚΕ Σοφία Ντούρου.
Έφυγε από κοντά μας ο Νικόλαος Λάππας
Στις 8-10-2010 έφυγε από κοντά μας ξαφνικά ο Νικόλαος Λάππας, σε ηλικία 76 ετών ύστερα από οκτάμηνη μάχη με την ανίατη αρρώστια και η κηδεία του έγινε στους Βούνους, παρουσία πολλών συγγενών και φίλων του ιδίου και της οικογένειάς του.
Ήταν γιος του Αθανασίου Λάππα και της Βασιλικής Αγγελή και γεννήθηκε στις 17-1-1934.
Το 1959 παντρεύτηκε την Γεωργία Βλάχου, τη γνωστή μετέπειτα προεδρίνα των Βούνων για 20 χρόνια (1978-1998) Γεωργία Λάππα., η οποία απεβίωσε το 2006.
Ο Νίκος και η Γεωργία απέκτησαν δύο παιδιά.1…Τον Κωνσταντίνο, που είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος-Μηχανικός, πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανολόγων- Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Ευβοίας, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Αναστασία Παλαιολόγου που είναι Φαρμακοποιός και έχουν μία κόρη, τη Σταυρίνα-Μαρία Λάππα. Η Αναστασία είναι κόρη του Γιατρού Μαιευτήρα Νίκου Παλαιολόγου από τη Στενή
2…Την Βασιλική που είναι γιατρός μικροβιολόγος και υπηρετεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος.
Ο Νίκος γεννήθηκε στους Βούνους τέλειωσε το Δημοτικό Σχολείο και εν συνεχεία το επτατάξιο γυμνάσιο (έξη τάξεις στη Χαλκίδα και μία στην Αθήνα), κατόπιν υπηρέτησε τη θητεία του στην Αεροπορία (μηχανικός ραντάρ). , Το 1960, πήγε στη Γερμανία όπου εργάστηκε σε διάφορες δουλειές,BMW, κ.λ.π..
Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια, και εργάστηκε στην Αγροτική Τράπεζα για ένα χρόνο, ενώ από το 1965 εργαζόταν ως υπάλληλος του ΚΤΕΛ Ευβοίας ( ελεγκτής) και παράλληλα από το 1971ως γραμματέας της κοινότητας Βούνων και μετέπειτα του Δήμου Διρφύων, μέχρι τη συνταξιοδότησή του, ενώ τον ελεύθερο χρόνο του ασχολιόταν με αγροτικές δουλειές με πολύ μεράκι και τάξη.
Ο Νίκος Λάππας είχε αναπτύξει πλούσια κοινωνική δραστηριότητα.
Ήταν μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βούνων, του Συλλόγου Ποντίων Ευβοίας, Επίτροπος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Βούνων και μέλος του Συμβουλίου Κοινοτικών Υπαλλήλων Ευβοίας.
Πρόσφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στους συγχωριανούς του και στήριζε οικονομικά κάθε προσπάθεια για το καλό του χωριού και όχι μόνο.
Αυτό όμως που χαρακτήριζε το Νίκο ήταν ο καλός χαρακτήρας του. Τα προτερήματά του ήταν πολλά. Τίμιος, ειλικρινής, σεμνός, αξιοπρεπής, απλός και αγαπητός σε όλους, εκτιμούσε κάθε συνάνθρωπό του και ήταν άνθρωπος της παρέας του γλεντιού, του μπουζουκιού και του τραγουδιού. Έπαιζε καλό μπουζουκάκι και τζουρά, διότι, ας μην ξεχνάμε ότι κατάγεται από οικογένεια μουσικών.
Έλεγε: Αν ακούσεις τραγούδι πλησίασε, οι κακοί δεν τραγουδούν.
Και ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.
Έτσι τον φανταζόμαστε και τον θυμόμαστε όλοι οι φίλοι του και οι παλιοί του συνάδελφοι. Να μας κοιτάζει από ψηλά και να μας χαμογελάει, γιατί ο Νίκος ήξερε να κάνει φίλους και να τους αγαπά
Καλό ταξίδι Νικόλα.
Έφυγε από κοντά μας ο Θανάσης Βασιλείου
Στις 30-9-2010 απεβίωσε ο Βασιλείου Αθανάσιος σε ηλικία 93 ετών και η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου» στη Άνω Στενή
Ο Θανάσης Βασιλείου γεννήθηκε το 1918
Σπούδασε στο Πολυτεχνείο και έγινε Πολιτικός Μηχανικός.
Το 1952 παντρεύτηκε με την Ηλέκτρα Ναθαναήλ, κόρη δασκάλου.
Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, την Ευσταθία (Έτα), την Ευαγγελία (Λία) το Βασίλη και το Δημήτρη..
Τα παιδιά του Θανάση Βασιλείου, πέρα από την ικανοποίηση που του πρόσφεραν με την επαγγελματική και κοινωνική τους ανέλιξη, του έδωσαν και τη χαρά να καμαρώσει έξι εγγονάκια. δύο αγοράκια και τέσσερα κοριτσάκια
Υπήρξε επιτυχημένος ως επαγγελματίας δραστήριος ως άνθρωπος και πρωτοπόρος σε ότι αφορά τις ιδέες αλλά και στις επαγγελματικές του επιλογές.
Άριστος οικογενειάρχης, προσιτός, φιλικός. συμπαθής, αγαπητός.
Αγαπούσε υπερβολικά την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Στενή και δεν έχανε ευκαιρία να τρέχει και να πρωτοστατεί σε κάθε γεγονός που διαδραματιζόταν στο χωριό, πρόθυμος να βοηθήσει οικονομικά αλλά και χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές του γνώσεις
Ενώ οι οικονομικές του δυνατότητες του επέτρεπαν να γυρίσει όλο τον κόσμο, αυτός όταν είχε ελεύθερο χρόνο βρισκόταν στη Στενή. Γιορτές, Καλοκαίρι, Σαββατοκύριακα και όχι μόνο, που τον έβρισκες, που τον έχανες, στη Στενή, μαζί με τους φίλους συμπατριώτες του, στο καφενείο για το τάβλι, την ξερή, την κολιτσίνα. Αυτές ήταν οι διακοπές του, μια συνεχής απότιση φόρου τιμής στο χωριό που τον γέννησε, που τον μεγάλωσε, που τον αγάπησε.
Και η τελευταία του επιθυμία ήταν η κηδεία του να γίνει στη Στενή.
Ο γιος του Δημήτρης, εκφώνησε τον επικήδειο με λίγα λόγια αγάπης για τον πατέρα του
Πατέρα μας γλυκέ, Στενιώτη!
Είμαστε σήμερα εδώ κοντά σου, στον τόπο που αγάπησες και μας έκανες να αγαπήσουμε.
Από εδώ ξεκίνησες το μεγάλο ταξίδι της ζωής σου.
Το ταξίδι της δημιουργίας σου, που ήταν πολύ όμορφο, είχε μεγάλο αγώνα και τις όποιες δυσκολίες πάντα με χαμόγελο τις αντιμετώπιζες.
Με την δύναμη των γονιών σου, του αγνού δάσκαλου Βασίλη και της αγαπημένης σου Ευαγγελίας πάλεψες για το όραμά σου. Πάλεψες και τα κατάφερες. Έχοντας πάντα δίπλα σου την Ηλέκτρα σου, την μάννα μας.!!
Και έγινες δάσκαλος ζωής για όλους μας, μιας ζωής γεμάτης αγάπη, αισιοδοξία και καλοσύνη.
Και απλή ζωή. Ένα ποτήρι νερό από τη βρύση, ένα ταβλάκι στην πλατεία με τους φίλους σου και ένα λουκούμι στα δύο και πάντα με το ζεστό σου γέλιο.
Εσύ πατέρα μας όμως δεν ήσουνα μόνο απλός. ήσουν ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος, εργάτης και διανοητής μαζί. Ένα φωτεινό μυαλό που άνοιξες δρόμους στην καρδιά μας και στην ζωή μας.
Και άφησες μεγάλο έργο πίσω σου. Όχι μόνο όσα φαίνονται, αλλά και τόσα άλλα, ίσως ακόμα αφανή. Ιδέες και πνευματικές δημιουργίες που γεννούσε το ανήσυχο μυαλό σου.
Αυτός ήσουν πατέρα μας. Και πάνω απ΄ όλα άνθρωπος έτοιμος να προσφέρει.
Δεν ξεχνάμε ότι κάποτε εσύ, την επιθυμία της μητέρας σου να φτιαχτεί το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου την ικανοποίησες. Την δική σου επιθυμία για το εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας- Αγίας Σοφίας, θα προσπαθήσουμε να την πραγματοποιήσουμε όλοι εμείς που σε αγαπάμε και ήρθαμε σήμερα εδώ να σε χαιρετήσουμε στο τελευταίο σου ταξίδι.
Καλό ταξίδι λατρεμένε μας πατέρα.
Για την επιθυμία του άνδρα της, η σύζυγός του Ηλέκτρα μας λέει.
Γύρω στο 1960-περίπου πηγαίνοντας για το εκκλησάκι της Παναγιάς, μαζί με τον άνδρα της, συνάντησε τον Γιώργο Σπυριδάκη, που κι αυτός έχει αποδημήσει- που βοσκούσε τα προβατάκια του και της είπε ότι, όπως του έλεγε ο παππούς του,
αριστερά πηγαίνοντας προς τη Λούτσα ήταν το εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας (Σοφίτσα) και δεξιά προς τη Στενή ήταν το εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας (Βαρβαρίτσα)
Από τότε αποφάσισαν με το σύζυγό της Θανάση να φτιάξουν ένα εκκλησάκι που να γιορτάζουν και οι δύο Αγίες.
Γνωρίζουν ότι τα χρόνια είναι δύσκολα αλλά οι εκκλησίες τα δύσκολα χρόνια χτίζονται.
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011
ΑΝΑΛΕΙΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ
Μετά την εγκατάσταση της νέας ηγεσίας του νεοσύστατου “καλλικράτειου” Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2011 και την ανάληψη καθηκόντων από τις δημοτικές αρχές, ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 για την ανάδειξη των μελών του Προεδρείου του Δ.Σ., όπως και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου. Η σύνθεση που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 2ας Ιανουαρίου 2011 παρουσιάζεται, κατ’ αντιστοιχία, αναλυτικά στη συνέχεια. Μετά το τέλος των αρχαιρεσιών, ακολούθησε ο ορισμός Αντιδημάρχων από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. ως εξής:
1). ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2). ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3). ΜΠΑΡΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
4). ΚΑΤΣΙΚΑ – ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΑΝΘΟΥΛΑ
5). ΠΑΡΑΚΑΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
1). ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ( ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
2). ΜΥΤΑΛΑ – ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΓΓΕΛΙΑ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)
3). ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (ΕΛΑΣΣΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)
ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1). ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
2). ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
3). ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
4). ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
5). ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)
6). ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1). ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
2). ΠΑΡΑΚΑΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
3). ΤΖΑΘΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
4). ΡΑΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)
5). ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)
ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1). ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
2). ΛΥΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
3). ΜΕΛΑ ΒΑΣΩ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ)
4). ΣΙΛΙΒΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
5). ΡΑΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)
6). ΝΤΟΥΡΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
1). ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
2). ΚΑΤΣΙΚΑ – ΛΑΦΑΖΑΝΗ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
3). ΜΠΑΡΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Δ.Σ.)
4). ΜΥΤΑΛΑ – ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)
5). ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)
Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ Δ.Σ.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)